diumenge, 31 de maig del 2009

Teatre terapèutic per als infants



El potencial de cada individu per crear personatges diferents a la seva manera de ser habitual, enriqueix molt el propi món interior de l'infant i dels seus companys.

L’expressió de les energies estancades, a través del moviment i la dramatització, troben una sortida saludable, sempre des del respecte de l’infant, les seves emocions i els seus temps. El teatre terapèutic, permet obrir les portes de la imaginació transformant la realitat d’un mateix, utilitzant el joc, per tal de gaudir d’estar viu, donant resposta a les necessitats del món actual.
A través de moviments, jocs, dramatitzacions, expressivitat i improvisacions els infants poden connectar amb ells mateixos i amb les seves capacitats, en un ambient lúdic. En aquests tipus de teràpies es treballen molts tipus d’emocions com són les pors, l’atenció, l’autoconeixement, l’autoconfiança, les angoixes, la integració...
El teatre, fa gaudir al qui el practica, de les emocions viscudes des d’un punt de vista diferent al que estem acostumats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada